--- zoekresultaat (34) - berchem ---

[1][2][3][4]

Vera.Aguilar.BKR2, 50 jaar oud, schreef op 20-07-2017 (rubriek prive dames)

Wilt u een nieuwe hypotheek? Denk er eens over om een persoonlijke lening te nemen, met een lage vaste rente, dat scheelt notariskosten en een hoop andere rompslomp. Wij lenen bedragen tot 350000 Euro zonder onderpand. Snel een lening afsluiten was dus nog nooit zo gemakkelijk als nu (bekijk advertentie)
 
Mas Kardi, 18 jaar oud, schreef op haar profiel ...

Je kan bij ons terecht voor een ontspannende massage in een luxueuze omgeving. Heerlijk relaxen in onze jacuzzi met een glaasje champagne in de hand kan natuurlijk ook. Bij ons geen "race tegen de klok" , wij willen U maximaal laten genieten. Onze bloedmooie meisjes doen er alles voor om u een onvergetelijke tijd te bezorgen, daarom zijn hygiëne en discretie bij ons troef. Wij zijn ....... (bekijk profiel)
 
Mas ROYALE en Mas KARDI, 23 jaar oud, schreef op 20-04-2017 (rubriek prive dames)

Vandaag bij Mas Kardi en Mas Royale= -20€ op alle massages van een 90 min !!! Profiteer van deze actie !!! Ben je de dagelijkse stress meer dan beu? Zin om uit je routine stappen en je verstand op nul te zetten? Dan ben je bij Mas Kardi en Mas Royale ( Mas 4 All ) aan het juiste adres. Onze sensuele masseuses weten je hartje in een mum van tijd te veroveren. Bij ons geen race tegen de klok, nee ....... (bekijk advertentie)
 
Debby, 31 jaar oud, schreef op haar profiel ...

Ik ben een super mooie vrouwelijke Shemale met een lekker lang klit voor jou xx (bekijk profiel)
 
Zoe, 25 jaar oud, schreef op 20-04-2017 (rubriek eromassage)

Subtiele aanrakingen, sensualiteit en pure erotiek... Zoë,25, is een Vlaamse charmante jongedame die opgewekt en met een natuurlijke elegantie door het leven gaat. Gekarakteriseerd als ondeugend, eerlijk en warm, maar ook als mysterieus, speels tot zelfs een tikkeltje dominant neemt ze je graag mee naar een plek waar alles draait om passie en verlangen. Met haar wapperende blonde haren, haar ....... (bekijk advertentie)
 
PRIVE SANSA, 22 jaar oud, schreef op haar profiel ...

Sansa is uitgegroeid tot een oase van rust waar tederheid, passie en girlfriendexperience troef zijn Dit laat u toe eventjes te ontvluchten aan de werkelijkheid en te vertoeven in het gezelschap van één of meerdere van onze dames. Onze zaak stelt hygiëne en discretie als vanzelfsprekende begrippen Vandaag,NIEUW BLONDINE DIANA 45 , ,,,NIEUW DORY 29,,,,VANEZA 33 ,,,, ,, ....... (bekijk profiel)
 
Valentina, 27 jaar oud, schreef op 19-04-2017 (rubriek prive dames)

Valentina,28jaar, deze spaanse schoonheid biedt zowel klasse, schoonheid en intellegentie aan. Met haar handjes laat ze in een mum van tijd alle stress verdwijnen!!! Wat u te doen staat??? oogjes dicht en genieten van een zalige massage... Heb je door deze korte intro zin gekregen??? Kom Valentina snel een bezoekje brengen bij ***Mas KARDI*** te Berchem!! ! je vindt ons in de Lodewijk Van Be ....... (bekijk advertentie)
 
Mas Kardi, 21 jaar oud, schreef op haar profiel ...

Bij "Mas kardi" wordt u vriendelijk ontvangen in een luxueus kader. We garanderen u onvergetelijke massages, geen "race tegen de klok", neen , hier staat uw genot centraal. We laten u een nieuwe wereld ontdekken waarin tederheid en sensualiteit troef zijn.Indien alle masseuses bezet zijn, wordt de telefoon beantwoord door Didier, u wilt toch ook niet tijdens uw massage gestoord ....... (bekijk profiel)
 
Sofie, 26 jaar oud, schreef op 18-04-2017 (rubriek eromassage)

Sofie is een speelse frisse blonde verschijning met een prachtig lichaam en een betoverende glimlach. Met haar 28 lentes is deze meid in de fleur van haar leven en straalt dat ook uit. Sofie is best te beschijven als een natural beauty met een heel zacht karakter. Door haar puur karakter krijg je bij haar een massage met een extreem hoog GFE gehalte. Beauty en brains, deze klasse meid heeft het al ....... (bekijk advertentie)
 
Ludo De Lathouwer, 39 jaar oud, schreef op haar profiel ...

lekkere man die houd van keiharde kinky sex (bekijk profiel)
 
[1][2][3][4]

 
 
--- De GeilGedoe XXX-KALENDER ---