--- zoekresultaat (4) - ekeren ---

[1]

cozy-massage, 30 jaar oud, schreef op 18-08-2016 (rubriek jobaanbiedingen)

Wij zoeken nog leuke meisjes om ons team te versterken,wij verzekeren u een goede verdienste.Geen ervaring vereist beginners welkom,opleiding voorzien..Hygienisch en discreet,veilige omgeving,inslapen mogelijk,leuke werk omgeving,toffe sfeer,goede verdienste verzekerd,dagelijkse uitbetaling. Wij verwachten van u : Eerlijk,correct,stipt,klassevol,ENGELS OF NEDERLANDS TALIG ,min 18 jaar Dagen en ....... (bekijk advertentie)
 
eric, 38 jaar oud, schreef op haar profiel ...

ik zoek en geile dame voor ongeremde seks mischien voor regelmatige afspraaken.ik ben en zachtaardige man die wel van romantiek houd .dus ik maak het heel gezellig met zachte muziek .ik ben en vrijgezel en heb daarom heb ik ook mijn behoeftens. ik ben 195cm groot en ben goed geschapen.ben intiem getrimt en goed verzorgt.liefst damens van 18 tot 32 jaar,alleen reageren met foto en een kleine besch ....... (bekijk profiel)
 
Huygen Paul, 50 jaar oud, schreef op haar profiel ...

Ik ben een hete gast en zit zonder hete vrouw (bekijk profiel)
 
Ariana, 30 jaar oud, schreef op haar profiel ...

Dag schatjes; Ik sta voor Klasse, Sensualiteit, Discretie en Hygiëne. Ik bied jou een lekker gevoel, echte GFE en een ultieme droom dat in vervulling gaat. Mijn mogelijkheden zijn heel ruim. Behalve anaal, klaarkomen in mond/gezicht en intiem altijd safe, is er voor de rest heel veel bespreekbaar. Wil jij met mij een vurig ondeugend afspraakje? Neem dan snel jou telefoontje en geef mij stieke ....... (bekijk profiel)
 
[1]

 
 
--- De GeilGedoe XXX-KALENDER ---