--- zoekresultaat (3) - heist op den berg ---

[1]

andy, 37 jaar oud, schreef op 09-08-2017 (rubriek overige/speciaal)

vrouwen en koppels alleen. Je kunt gemakkelijk denken dat iedereen behalve jij zelfverzekerd is in de slaapkamer, maar in werkelijkheid hebben de meeste mensen wel onzekerheden op het gebied van seks. Wees eerlijk. Dat betekent niet dat je alles wat je denkt dat er mis is aan jezelf aan je partner moet vertellen. ik kan jou helpen als je wil en zal in het kort zeggen waar ik lessen in geef. ....... (bekijk advertentie)
 
sandy, 38 jaar oud, schreef op haar profiel ...

dit is voor vrouwen alleen. Je kunt gemakkelijk denken dat iedereen behalve jij zelfverzekerd is in de slaapkamer, maar in werkelijkheid hebben de meeste mensen wel onzekerheden of zorgen op het gebied van seks. Hoewel je er misschien wel wat voor moet doen, bestaat er een gemakkelijke manier om je seksuele zelfvertrouwen te geven. Je kunt helemaal zelf beslissen of je deze fantasieën laa ....... (bekijk profiel)
 
natasha, 42 jaar oud, schreef op haar profiel ...

Heb je zin om een leuke, spontane, losse dame te ontmoeten waarmee je een gezellige tijd kan doorbrengen?? Dan zou ik niet te lang twijfelen en een afspraakje maken, dit kan zowel privé bij mij thuis als op hotel of bij jou thuis. Ik ben 1m70 en heb een natuurlijke E-cup, op de foto’s kan je ook zien dat ik enkele tatoeages heb. Ik sta voor hygiëne, wederzijds respect en discretie. Al ....... (bekijk profiel)
 
[1]

 
 
--- De GeilGedoe XXX-KALENDER ---