--- zoekresultaat (3) - putte ---

[1]

Remko Liekens, 18 jaar oud, schreef op haar profiel ...

Ik ben een. Geile ma gevoelige jongen opzoek naar een vaste relatie me een shemale als jij een shemale bent en je woont alleen aarzel dan niet bel me en kom me halen voor een geile beurt(nr staat bij contact gegevens (bekijk profiel)
 
scarlet, 20 jaar oud, schreef op haar profiel ...

In China en Amerika is het al nu! komt het naar Europa komt u het ook eens ervaren op een mooie discrete plaats de love dolls zijn sexy zien er echt uit u kan er een unieke ervaring mee beleven een ervaring van technologie die u word aangeboden tegen een zacht prijsje dus waar wacht je nog op en kom eens proberen wat de toekomst ons brengt je zal verstelt staan van het genot dat een doll ....... (bekijk profiel)
 
Kira, 23 jaar oud, schreef op haar profiel ...

Ik ben een dame van 23 jaar, 1m67 en 75C. Drie woorden: Intelligent, aantrekkelijk, ondeugend. Zo kan ik mezelf beschrijven. Een dame met stijl en klasse. Om mijn dagelijks leven een tikkeltje spannend te maken spreek ik graag af met klassevolle heren. Ik ontvang je in mijn appartement in Putte-Kapellen. Terwijl ik je een drankje aanbiedt, kunnen we even kennismaken met elkaar. Wat kan je van mij ....... (bekijk profiel)
 
[1]

 
 
--- De GeilGedoe XXX-KALENDER ---