--- zoekresultaat (3) - vuistneuken ---

[1]

andy, 37 jaar oud, schreef op 09-08-2017 (rubriek overige/speciaal)

vrouwen en koppels alleen. Je kunt gemakkelijk denken dat iedereen behalve jij zelfverzekerd is in de slaapkamer, maar in werkelijkheid hebben de meeste mensen wel onzekerheden op het gebied van seks. Wees eerlijk. Dat betekent niet dat je alles wat je denkt dat er mis is aan jezelf aan je partner moet vertellen. ik kan jou helpen als je wil en zal in het kort zeggen waar ik lessen in geef. ....... (bekijk advertentie)
 
sandy, 38 jaar oud, schreef op haar profiel ...

dit is voor vrouwen alleen. Je kunt gemakkelijk denken dat iedereen behalve jij zelfverzekerd is in de slaapkamer, maar in werkelijkheid hebben de meeste mensen wel onzekerheden of zorgen op het gebied van seks. Hoewel je er misschien wel wat voor moet doen, bestaat er een gemakkelijke manier om je seksuele zelfvertrouwen te geven. Je kunt helemaal zelf beslissen of je deze fantasieën laa ....... (bekijk profiel)
 
Mila, 50 jaar oud, schreef op haar profiel ...

Alleenstaande man 50 jaar uit Eeklo zou graag een jonge vrouw ontmoeten die mijn onderdanig dochter wil zijn, je word graag geknuffeld en je kan ook ondeugend zijn en stout. Verder kan je het volgende verwachten: grondige keuring, discipline, spanking, bondage, zaadslikken, plasdrinken, fisten, je laten bewerken met dildo"s, vibrators en speeltjes, vuistneuken en veel meer, Maar alles gaat i ....... (bekijk profiel)
 
[1]

 
 
--- De GeilGedoe XXX-KALENDER ---